- Workshop Find your inch

“The best way to get something done is to begin."

Waarom

Veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op. Er wordt van je verwacht dat je flexibel en daadkrachtig bent. Of je nu leider in een veranderende organisatie bent of een professional op zoek naar persoonlijke ambitie. Resultaten bereiken vraagt aanpassingsvermogen en een sterk besef van wie je bent en wilt zijn. Hoe houd je het hoofd koel en blijf je op koers? Hoe blijf je in ontwikkeling en tegelijkertijd dichtbij jezelf?

Wil je weten hoe je onder alle omstandigheden het beste uit jezelf kunt halen? Nieuwsgierig hoe je versnelt je dromen en doelen kunt realiseren? Hoe je beperkende gedachten en gevoelens van angst en stress kunt reduceren? Dat leer je in de workshop Find your inch!

Voor wie

Organisaties, professionals en leidinggevenden die willen leren hoe je, in deze turbulente tijd, het toch voor elkaar krijgt om je eigen dromen en doelen te bereiken, zonder de afstemming met de omgeving te verliezen.

Winst

FYNCH gelooft dat waar mensen en organisaties werken vanuit hun eigen kracht er ongelofelijk veel mogelijkheden ontstaan. Vaak is een kleine verandering (een inch) al genoeg om een groot verschil te maken.

Wij helpen je middels het aanreiken van een bewezen stappenplan bestaande uit 3 kernvragen:

– Wat is het wat je wilt?
– Wat houd je tegen?
– Wat heb je nog nodig

Zo vind je zelf de ontbrekende strategieën en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te worden.

Op een speelse, creatieve en vooral ook praktische manier op zoek gaat naar naar de werking van positieve en negatieve mindset en het bijbehorende gedrag.

Programmaduur

Een interactieve workshop van 2,5 uur, locatie en datum in overleg.

Dit is een programma opmaat. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de wensen, behoeften en mogelijkheden.