Dé expert

FYNCH is expert in het ontwikkelen van professionals en leidinggevenden om organisaties nóg succesvoller te maken. Als hun persoonlijke drijfveren en ambities worden verbonden aan de dromen en doelen van de organisatie dan is 1 plus 1 plots 3.

Vanuit de JOY-gedachte helpt FYNCH organisaties en professionals met het identificeren van het kloppend hart achter hun prestaties, het versterken van interpersoonlijke verbindingen en het creëren van werkplezier op de lange termijn.

Ook organisaties die aanlopen tegen de gevolgen van de aanhoudende veranderingen op de werkvloer en worstelen met oplopende werkstress, aanpassingsproblemen en mentale moeheid bij medewerkers, kunnen bij FYNCH terecht.

Organisatie

Harde KPI’s zijn belangrijk, maar voor blijvend zakelijk succes is menselijk kapitaal doorslaggevend. Persoonlijk welzijn is van directe invloed op de effectiviteit, loyaliteit en continuïteit binnen een organisatie. Medewerkers die zich betrokken en verbonden voelen, dragen meetbaar bij aan een beter bedrijfsresultaat. Organisaties die dit belang erkennen, hebben een stapje voor op de rest.

Een pleziergedreven organisatie biedt medewerkers de kans zich te ontplooien, zodat ze kunnen doen wat ze écht leuk vinden. FYNCH helpt je organisatie fit te maken door in teamverband te werken met je professionals. Niet door dwarsleggers recht te zetten, maar door richting te geven en beweging te creëren. Met sterke interne verbindingen en een krachtige externe uitstraling.

Professionals

Een succesvolle carrière betekent niet automatisch dat je werk je ook voldoening geeft. Toch is juist die intrinsieke motivatie essentieel, simpelweg omdat werken zo’n groot deel van ons leven uitmaakt. Wie plezier heeft in z’n werk, staat gelukkiger in het leven. Logisch, maar in praktijk blijkt het moeilijk dat plezier vast te houden of terug te vinden. Zeker als de verantwoordelijkheden toenemen en we voortdurend moeten presteren. FYNCH leert je soepel te laveren tussen de hardheid van de praktische realiteit en de onbevangen speelsheid die je als kind al had.

Ontwikkelen is niet alleen het leren van strategieën en vaardigheden. FYNCH biedt professionals focus en inzicht. We leren je om de regie te nemen over je eigen gedachten en emoties zodat je in staat bent om sturing te geven aan je eigen gedrag in relatie tot je omgeving. Waardoor de impact van wat je denkt en doet maximaal wordt.

Leidinggevenden

Parallel aan het begeleiden van de persoonlijke ontwikkeling van professionals, helpen we leidinggevenden bij het in hun kracht zetten van hun medewerkers. Een pleziergedreven leidinggevende schept een omgeving waarin anderen kunnen excelleren. Zowel binnen hun zakelijk als hun persoonlijk leven. FYNCH leert je hoe je vanuit je eigen motivatie kracht vindt om anderen te motiveren en richting te geven. Dan kun je bergen verzetten.