Transformationeel leiderschap

"A good head and a good heart are always a formidable combination."

Waarom

Sterk leiderschap tonen vraagt (vandaag de dag) meer dan alleen een goed ontwikkeld analytisch vermogen en sociale vaardigheden. Intuïtie en zelfkennis zijn minstens zo belangrijk.

Wat definieert jou als leider? Om met overtuiging te handelen, moet je weten wat je drijft en op je instinct vertrouwen. ‘Wie ben je echt? Waar sta je voor?’ zijn lastige vragen maar een krachtig en duidelijk antwoord is noodzakelijk voor een juiste leiderschapsattitude. Die zoektocht vraagt om een persoonlijk maatwerktraject, waarbij je inzicht ontwikkelt in hoe je je verstand en gevoel met elkaar kunt verenigen voor het versterken van je leiderschapskwaliteiten. Daarnaast komen ook praktische vaardigheden als soepel schakelen, helderheid scheppen en keuzes maken aan bod.

Voor wie

Eén-op-één coaching voor leidinggevenden en ambitieuze professionals die een change willen maken (minstens 5 jaar werkervaring). Formele én informele leiders die de positieve impact op hun omgeving willen vergroten.

Winst

Een transformationele leider (formeel of informeel) is een plezier gedreven professional die handelt vanuit een sterke authenticiteit en zorgdraagt voor een goede balans tussen logica en intuïtie. Hij of zij is in staat in een veranderende omgeving steeds opnieuw een krachtbron te vinden (of te creëren) om vooruitgang en verbinding te bewerkstelligen en krijgt daar loyaliteit en betrokkenheid voor terug.

Programmaduur

Een individueel ontwikkeltraject van 5 losse dagdelen, afgestemd op jouw leervraag en specifieke behoeften. Marco Frijhoff neemt je in drie fundamentele stappen mee in de essentie van leiderschaps- en organisatieontwikkeling;
  1. Wie ben je als mens en leider?
  2. Waar sta en ga je voor als leider?
  3. Met wie voel/ben jij verbonden en hoe ga jij je ambities verwezenlijken?
Een praktisch en effectief programma voor het doorgronden en versterken van jouw leiderschapskwaliteiten, waarin de laatste inzichten van de psychologie, NLP, systemische dynamieken, leiderschap en transformational presence zijn verwerkt. Een eigenzinnig en bijzonder doeltreffend traject.

Wil je weten of het individuele FYNCH programma voor transformationele leiders iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op!