PROFESSIONALS

Voor professionals die persoonlijk willen groeien, die hun eigen mindset de baas willen zijn en die meer balans, joy en voldoening in hun werkzame leven zoeken.

What's your state of mind?

Een succesvolle carrière betekent niet automatisch dat je werk je ook voldoening geeft. Toch is juist die intrinsieke motivatie essentieel, simpelweg omdat werken zo’n groot deel van ons leven uitmaakt. Wie plezier heeft in z’n werk, staat gelukkiger in het leven. Logisch, maar in praktijk blijkt het moeilijk dat plezier vast te houden of terug te vinden. Zeker als de verantwoordelijkheden toenemen en we voortdurend moeten presteren.

If you play the game, act like a pro!

Jezelf blijven ontwikkelen terwijl de waan van de dag je in de greep houdt, is lastig. Je hebt je werk plús je privéleven en probeert in beide het beste van jezelf te geven. Dat vraagt elke dag weer nieuwe energie en motivatie. Maar levert jouw inzet ook het gewenste resultaat? Bereik je de doelen die je voor ogen hebt? Geeft jouw werk je nog steeds plezier en heb je het gevoel dat het ertoe doet? Kortom, zit er nog wel beweging in of ben je eigenlijk een beetje ‘stuck in the moment’?

Soms zit je mindset je persoonlijke ontwikkeling in de weg. Zo’n mindset kun je zien als een optelsom van omstandigheden + mentaliteit + gedrag. Je bent er waarschijnlijk niet bewust mee bezig, ongemerkt ben je in deze stand terechtgekomen. In bepaalde situaties is zo’n houding zeker handig, maar als deze fixeert in je hoofd gaat het in je eigen nadeel werken.

FYNCH helpt professionals de mentale stap te zetten die nodig is om de regie over je persoonlijke en werkzame leven terug te pakken. Door je bewust te zijn van je mindset en hoe je deze positief beïnvloedt. Als je beter inzicht hebt in wie je bent en wat je drijft, blijk je tot veel meer in staat dan je zelf nu misschien denkt.

Ontdek en overwin de mentale obstakels die je persoonlijke ontwikkeling beperken.

Opleidingen & trainingen

PROFESSIONAL

FYNCH PROFESSIONAL - Meer weten over ons ontwikkelingsprogramma?

Ons 3-daags basisprogramma waarin je op zoek gaat naar antwoorden op de vragen: Wat wil je echt? Wat heb je nodig? En wat houdt je tegen? 

FYNCH GAMECHANGER

FYNCH GAMECHANGER - Heb jij het in je om een gamechanger te zijn?

Voor leergierige en nieuwsgierige professionals die de basis opleiding FYNCH PROFESSIONAL hebben gevolgd en nog een stapje verder willen gaan. 

Transfomationeel leiderschap

TRANSFORMATIONEEL LEIDERSCHAP - Step up your game?

Eén-op-één coaching voor ambitieuze professionals die een volgende stap willen maken en hun
leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen?