ORGANISATIES

Voor organisaties die vooruit willen, kansen zien en snappen dat succes afhankelijk is van de groei, inzet en het welzijn van medewerkers. Als hun persoonlijke drijfveren en ambities worden verbonden aan de dromen en doelen van de organisatie dan is 1 plus 1 plots 3.

Een plezier gedreven organisatie

Harde KPI’s zijn belangrijk, maar voor blijvend zakelijk succes is menselijk kapitaal doorslaggevend. Persoonlijk welzijn is van directe invloed op de effectiviteit, loyaliteit en continuïteit binnen een organisatie. Medewerkers die zich betrokken en verbonden voelen, dragen meetbaar bij aan een beter bedrijfsresultaat. Organisaties die dit belang erkennen, hebben een stapje voor op de rest. 

Een pleziergedreven organisatie biedt medewerkers de kans zich te ontplooien, zodat ze kunnen doen wat ze écht leuk vinden. FYNCH helpt je organisatie fit te maken door in teamverband te werken met je professionals. Niet door dwarsliggers recht te zetten, maar door richting te geven en beweging te creëren. Met sterke interne verbindingen en een krachtige externe uitstraling.

Ook organisaties die aanlopen tegen de gevolgen van de aanhoudende veranderingen op de werkvloer en worstelen met oplopende werkstress, aanpassingsproblemen en mentale moeheid bij medewerkers, kunnen bij FYNCH terecht. 

VERANDERTRAJECT VOOR ORGANISATIES

Het zijn niet de kwantitatieve doelen alleen die een bedrijf succesvol maken. Het is vooral ook de manier waarop een organisatie zich onderscheidt in cultuur, werkwijze en beleid, waardoor doelen en ambities succesvol worden omgezet in resultaat. Maar hoe blijf je als organisatie gezond en succesvol en hoe zorg je ervoor dat professionals en leidinggevenden zich blijven (ver)binden en ontwikkelen?

Door vanuit focus en inzicht te werken naar gerichte actie en zakelijke bloei: Vanuit intrinsieke kracht naar excellente uitvoering. Wij helpen je de verandering vorm te geven en de beweging in gang te zetten. In lijn met onze Triple FYNCH™ methodiek hebben we het Three Steps Professional Development Plan ontworpen. Intrinsieke groei in drie stappen: Stap 1 > richten & verbinden; Stap 2 > inspireren & ontwikkelen; Stap 3 > integreren & begeleiden.

Meer lezen over three steps Professional Development Plan

Meer lezen over ons  ontwikkelingstraject voor professionals?

PROFESSIONALS ‘AAN’ ZETTEN

zich voortdurend weet aan te passen om succesvol te blijven. Maar hoe zorg je ervoor dat de professionals binnen jouw organisatie up to date en betrokken blijven? Dat ze zich ontwikkelen, zodat ze ook in de toekomst duurzaam inzetbaar blijven?

FYNCH helpt organisaties bij het in ontwikkeling brengen van hun professionals. Met een 3-daagse training krijgen ze inzicht in hun eigen mindset en hoe ze hun gedrag (en dat van anderen) positief kunnen beïnvloeden. FYNCH maakt ze bewust van hun eigen potentie en leert ze hoe ze op een gezonde manier mentaal en fysiek staande blijven in een veeleisende wereld die continu verandert.

Het resultaat is een pleziergedreven professional met meer flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Die weerbaar en wendbaar is met een positieve attitude van ‘wat kan wel?’, een sterker gevoel van ownership heeft en een grotere drive om (duurzaam) van toegevoegde waarde te zijn aan het succes van de organisatie. 

LIEVER EERST KENNISMAKEN

Benieuwd of FYNCH de juiste match is voor jou of jullie bedrijf? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Samen komen we snel tot de kern van de zaak. We bespreken de huidige pijnpunten en de gewenste situatie, delen onze kennis en inzichten om vervolgens gericht te kijken naar wat FYNCH voor jou/jullie kan betekenen. Bel 0297-593992 of maak een afspraak via de button hieronder.

College aanbod

FYNCH Master Your Mind minicolleges

MINICOLLEGE MASTER YOUR MIND

Je organisatie, afdeling of team inspireren, wakker schudden en aanzetten zodat ze in actie komen? Maak kennis met de organisatie en aanpak van FYNCH en boek een Master-your-mind-minicollege. Inspirerende korte colleges van 45 of 90 minuten waarin we onze kennis en inzichten uit de psychologie en sociale wetenschap vertalen naar toepasbare en praktische handvatten. Laat je inspireren en motiveren in een energieke setting met prikkelende en kritische vragen, mindfucks, interactie en praktische tips zodat je je eigen gedrag en dat van anderen op een positieve manier kunt beïnvloeden. 

Thema’s:
• MASTER YOUR: weerstand tegen veranderingen
• MASTER YOUR: creativiteit op de werkvloer
• MASTER YOUR: samenwerking
• MASTER YOUR: werkstress