Opleiding HR Professional

De FYNCH HR PROFESSIONAL is een speciale editie van onze PROFESSIONAL training, exclusief voor HR-specialisten.

Waarom

Van HR wordt verwacht dat ze de professionals in hun organisatie in ontwikkeling brengen en houden om de organisatie succesvoller te maken. Dat is nogal een verantwoordelijkheid. In een tijd waarin veranderingen continu zijn, heeft HR een belangrijke rol als het gaat om thema’s als mobiliteit, talentmanagement, life time employability en duurzame inzetbaarheid. Hoe zorg je ervoor dat de professionals op de werkvloer bij én blij blijven?

Het aanbod van opleidingen, trainingen en workshops is steeds groter en meer diffuus geworden. Dan is het belangrijk om goed te weten wat een ontwikkelingstraject inhoudt en oplevert en hoe een professional het geleerde vervolgens weer kan toepassen in de praktijk.  

Voor wie

FYNCH is van mening dat HR-specialisten een cruciale rol spelen in het op gang brengen van een positieve beweging en wil ze daarom graag eerst zelf zo’n ontwikkeltraject laten ervaren. Door het volgen van de HR FYNCH PROFESSIONAL ondervind je in praktijk wat een persoonlijk ontwikkelingstraject bij FYNCH oplevert en krijg je tegelijkertijd een beter en dieper inzicht in wat mensen willen, wat hen tegenhoudt en wat ze nodig hebben. Met die kennis en inzichten ben je vervolgens beter in staat de professionals in jouw organisatie te begeleiden en te motiveren bij veranderingen. Eigenlijk dus twee vliegen in één klap. Je gaat daadkrachtiger en met meer plezier in je eigen takenpakket staan en bent van grotere waarde voor je organisatie!


Winst

In de HR PROFESSIONAL ligt de nadruk op je eigen persoonlijke ontwikkeling en intrinsieke motivatie. Daarnaast komen alle cruciale vragen voor HR aan bod:

-Hoe kun je jouw professionals motiveren om wendbaar en weebaar te blijven en skills te ontwikkelen om ook in de toekomst duurzaam inzetbaar te zijn?

-Hoe zet je jouw mensen ‘AAN’ en zorg je ervoor dat ze hun potentieel bereiken?

-Hoe maak je ze meer betrokken en pro-actief, zodat ze met meer impact bijdragen aan de missie en visie van jullie organisatie?

-Hoe neem je ze mee in de verandering en zorg je voor vooruitgang?

-Hoe kun je het management ondersteunen zodat de investering en het rendement van een training wordt vergroot?

Met deze speciale HR-editie biedt FYNCH je de gelegenheid om samen met vakgenoten een voorproefje te krijgen op wat wij professionals te bieden hebben. Een unieke kans om naast vakverdieping ook je eigen persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Na het volgen de opleiding ben je nog beter in staat de professionals binnen jouw organisatie in hun kracht te zetten.

Programmaduur

Een exclusieve opleiding van 3 aaneengesloten dagen, met deelnemers uit het HR vak van verschillende organisaties. 

HR PROFESSIONAL