- Opleiding FYNCH LEADER

"Een plezier gedreven leider schept een omgeving waarin professionals zich zowel zakelijk als persoonlijk kunnen ontwikkelen en de kans krijgen om te excelleren."

Waarom

FYNCH helpt leidinggevenden met het identificeren van hun authentieke kracht en om deze vervolgens in te zetten voor het versterken van hun leiderschapskwaliteiten.

Van visie en strategie naar concrete resultaten. Een ontdekkingstocht langs een beproefd concept van leidinggeven, praktisch toegepast op jouw organisatie, afdeling of team. Een krachtige mix van theorie, ervaringen en inspiratie die je gaat helpen om jouw omgeving in beweging te brengen.

Voor wie

Managers, projectmanagers en leidinggevenden met minimaal 3 jaar werkervaring en een afgeronde FYNCH PROFESSIONAL opleiding.

Winst

In deze masterclass leer je hoe je vanuit je eigen motivatie kracht vindt en richting kunt geven aan anderen. Hoe je meer impact kunt hebben op je omgeving en anderen helpt hun talenten en mogelijkheden gerichter in te zetten.

Soepel schakelen, helderheid scheppen en keuzes durven maken zijn belangrijke eigenschappen voor een moderne leider. Niet alleen om de loyaliteit en betrokkenheid van je medewerkers te vergroten, maar ook om klanten, leveranciers en partners te binden en te behouden.

Programmaduur

Eén intensieve module van 3 dagen, inclusief 1 avond.

In 2020 vindt er een nieuwe driedaagse plaats. Houd onze website in de gaten. Al aan de slag? Wellicht is de FYNCH COACHING VOOR TRANSFORMATIONEEL LEIDERS iets voor jou. Neem gerust contact op!