- Opleiding FYNCH Gamechanger

" A gamechanger brings vision, confidence and joy to the team”

Waarom

Organisaties die vooruit willen, hebben geen tijd te verliezen. Tegelijkertijd is groei en blijvend succes alleen mogelijk als de stuwkracht en motivatie van binnenuit komt. Vaak is een verandering nodig om dat te bewerkstelligen, om het kloppend hart van de organisatie te achterhalen en te herstarten.

Zo’n proces kost tijd. Tijd die je niet hebt, want de noodzaak om te veranderen is vaak urgent. Dan is het zaak binnen de organisatie de juiste mensen bij elkaar te krijgen, die helpen de verandering in gang te zetten. Professionals die openstaan om uit hun comfortzone te stappen en bereid zijn het voortouw te nemen.

FYNCH GAMECHANGER is voor professionals die in staat blijken zich te ontwikkelen tot plezier gedreven krachtbron, waarmee ze zichzelf en hun organisatie naar een hoger plan trekken.

Voor wie

Nieuwsgierige professionals met minimaal 5 jaar werkervaring en een afgeronde FYNCH PROFESSIONAL opleiding:

  • die zich verder willen ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak;
  • die in staat blijken het voortouw te nemen en anderen te activeren;
  • die ‘gamechanger’ willen zijn binnen hun organisatie;
  • die effectiever willen communiceren en coachen;
  • die meer impact willen realiseren.

Voor wie

Voor organisaties: De ideale aanpak om efficiënter om te gaan met de inzet van professionals en trainingsbudgetten door in een vroeg stadium de gamechangers te ondersteunen met de praktische tools en een attitude van een (informele) leider, zodat zij hun omgeving echt in beweging weten te brengen. Zo wordt het moment van vertragen de motor om vervolgens te versnellen en manifesteert groei zich in de juiste vorm en richting. FYNCH biedt met GAMECHANGERS een nog hoger rendement op de ontwikkeling van organisaties en professionals. 


Voor professionals:
Je leert hoe je effectief invloed uitoefent, anderen in ontwikkeling brengt en (groeps)gedrag positief beïnvloedt. Een gamechanger is in staat de ontwikkelingen en inzichten die hij/zij doormaakt over te dragen op de omgeving, anderen te enthousiasmeren en het voortouw te nemen bij veranderingen. Gamechangers ervaren een sterker gevoel van ownership en een grotere drive om van toegevoegde waarde te zijn.

Programmaduur

Individuele open (vervolg)opleiding in groepsverband van 2 x 3 dagen.