Over ons

Grensverruimend
Onconventioneel
Intrinsieke kracht
Taking Care of Business

Onze expertise

Ruim 20 jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling & zakelijke groei

Find Your iNCH

Marco Frijhoff

Ondernemer – Trainer – Coach – Auteur

Ik hecht veel belang aan de kracht van samenwerken. Mijn aanpak is praktisch en altijd gericht op het vergroten van het zelflerend vermogen, zodat je je blijvend kunt ontwikkelen en de regie neemt over je eigen toekomst.

Edwin Hansma

Ondernemer – Trainer – Spreker – Coach – Auteur

Ik inspireer en leer mensen om terug te gaan naar hun kern.
Om ze vanuit daar te helpen om weer te gaan ondernemen zodat ze kunnen groeien. Daar krijg ik dan weer energie van!

Debby de Groot

Manager
operations 

Ik zorg met veel enthousiasme en oog voor de klant dat de organisatie en communicatie soepel verloopt en ben verantwoordelijk voor project- en merkmanagement. Zeg me wat je nodig hebt en ik ga het regelen!

Monique Groeneboom

Ondernemer – Trainer – Coach  

Als coach en werkgelukdeskundige laat ik organisaties en professionals inzien hoe je eenvoudiger betere resultaten kunt behalen. Stop calling it a dream, it’s time to call it a plan!

Fabienne Soer

Ondernemer – HR expert – Business coach

Alsondernemer en HR-specialist weet ik hoe kantoorconventies werken, hoe je muren doorbreekt en professionals enthousiasmeert, door op het juiste moment de kern te benoemen of rake vragen te stellen.

Lucienne Meijer

Gastvrouw

Met hart voor de zaak en oog voor detail zorg ik ervoor dat de trainingsdagen soepel lopen en de coaches zich vooral bezig kunnen houden met het inhoudelijk begeleiden en ontwikkelen van de professionals.