Ondernemerschap op de werkvloer

Opportunities in de business vertaalt naar concrete en actiegerichte businesscases, door jouw eigen talentvolle professionals.

Waarom 
In deze onzekere tijd wordt er veel gevraagd van organisaties en medewerkers. Vertrouwen, geduld en flexibiliteit worden op de proef gesteld. Dat leidt bij veel professionals tot een stugge of afwachtende houding, terwijl organisaties juíst nu behoefte hebben aan medewerkers die meedenken en zelf aan de slag gaan. Hoogste tijd dus voor meer ondernemerschap op de werkvloer!

Voor wie
Er zit een ondernemer in ons allemaal. Maar bij de één zijn de onderliggende capaciteiten beter ontwikkeld dan bij de ander. Vooruitdenken, kansen actief benutten en ideeën & plannen omzetten in gerichte acties met gewenst resultaat, kun je leren. Competenties als creativiteit, resultaatgerichtheid, durf en verbindend vermogen spelen daarbij een belangrijke rol.

Organisaties en leidinggevenden die het ondernemerschap op de werkvloer vergroten, zien dat positief terug in het bedrijfsresultaat. Professionals die hun ondernemerschap versterken, ervaren meer autonomie, plezier en betrokkenheid in hun werk.

Hoe
FYNCH heeft een programma samengesteld om professionals actiegericht
te ontwikkelen, zodat nieuwe uitdagingen als kansen gezien worden,
verstilde talenten weer opgehaald worden en ondernemend denken en
handelen aangezet worden.

Middels blended learning (on- en offline training en coaching) vertalen we
onze inzichten, strategieën en handvatten naar de dagelijkse praktijk van de
professional. Praktisch en direct toepasbaar, gekoppeld aan een concrete
business case.


Winst
Bij aanvang formuleren we in overleg met de professional en organisatie een kansrijke business oppertunity. Door tijdens het programma actiegericht te werken aan een concrete business case wordt direct verbinding gelegd met de dagelijkse praktijk. Twee vliegen in één klap. Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling voor de professional en effectief resultaat voor de organisatie.

De persoonlijke en zakelijke ontwikkeling van de professional is gericht op het positief leren beïnvloeden van de mindset waardoor meer lef, verbindend vermogen, creativiteit en actiegericht handelen ontstaat en een verbetering van de proactieve en productieve bijdrage aan de organisatie-doelstellingen. Met als resultaat minder stress, meer motivatie en een weerbare mentale fitheid.

Tariefstelling
Open inschrijving:
De kosten voor dit blended (off- en online) ontwikkelprogramma zijn €4.998,00 voor 2 professionals. De kosten zijn excl. BTW, incl. online lesmateriaal, koffie/thee, fruit, lunch en locatiekosten tijdens offline trainingen bij FYNCH in Vinkeveen.

In-house training:
Voor een op-maat gemaakte in-house training maken we graag een gepaste offerte voor u op. Vraag naar de mogelijkheden bij Debby de Groot
(06-21707582) of bel ons kantoor op 0297-593992.

Ondernemerschap op de werkvloer

PROGRAMMA

FYNCH begeleidt en ondersteunt de organisatie en professionals gedurende het programma met off- en online interventies, oefeningen en coaching die logisch aansluiten en elkaar aanvullen. Aan het einde van het traject wordt de businesscase door de professional gepresenteerd aan zijn/haar organisatie.

Open inschrijving
Het programma ‘Ondernemerschap op de werkvloer’ is te volgen via open inschrijving bij FYNCH en duurt 8 weken. Om de impact binnen een organisatie te vergroten, raden we aan minimaal twee professionals per organisatie in te schrijven. Er is plaats voor maximaal 15 professionals per programma en vindt aanvang bij minimaal 10 deelnemers.
Tijdsbesteding offline: 1 dagdeel (wk.2) en 1 dag(wk.3)
Tijdsbesteding online: +- 8 uur per week (wk. 1/4/5/6/7/8)

In-house training
Het is voor organisaties ook mogelijk om ‘Ondernemerschap op de werkvloer’ in-house af te nemen als intensief 3-daags programma. Samen met de opdrachtgever brengen we de uitdagingen in kaart
en selecteren we ± 10 leergierige professionals die VOORUIT willen. Op de derde dag presenteren de professionals hun businesscase en vindt er een afsluitend gesprek plaats met de opdrachtgever.

 

 

Wil je weten hoe we jouw professionals weer AAN kunnen zetten, zodat ze blijvend het verschil maken en jouw business opportunities weten te vertalen
naar een concreet plan van aanpak? Neem gerust contact met ons op!