Onze boeken

Always Seek Knowledge

In iedereen schuilt een ondernemer!

Meer ondernemerschap tonen. Je hoort het steeds vaker op de werkvloer. Maar hoe doe je dat dan? En waarom doen mensen dat uit zichzelf dan niet? Ze runnen thuis toch ook de boel, wat is er anders op het werk dat het daar minder of zelfs niet lukt?

Edwin Hansma weet het zeker: in iedereen schuilt een ondernemer! In dit boek legt hij op een toegankelijke en praktische manier uit hoe je deze eigenschap weer AAN kunt zetten. It’s all about mindset!

Aan de hand van kennis uit de wetenschap, twintig jaar praktijkervaring en gesprekken mer ruim dertig zeer ondernemende mensen uit diverse branches, geeft hij inzicht, suggesties en handvaten. Middels anekdotes en praktijkvoorbeelden legt hij uit hoe in eerste plaats ‘mindset’ en vervolgens ‘omgeving’ belangrijke factoren zijn voor het ontwikkelen van ondernemerschap op de werkvloer. 

Dit boek is voor iedereen. Voor iedereen die met meer plezier en eigenaarschap in zijn werk wil staan. Voor organisaties en leidinggevenden die hun medewerkers willen ondersteunen en motiveren om meer ondernemerschap te tonen. En voor professionals die zichzelf verder willen ontwikkelen, omdat ze snappen dat verandering een constante is en in beweging komen (= ondernemen) nodig is om bij te blijven.

IMG_7072

Reviews

informatie

Boek

Paperback & E-book - Nederlands

Catagorie

Persoonlijke ontwikkeling - Management - Groei - Succes

Verschijningsdatum

Februari 2021 - 1e druk

Aantal pagina's

160 pagina's

Kern = King

In het boek Kern is King deelt Marco Frijhoff zijn kennis over transformationeel leiderschap. Uniek aan dit boek is de vorm: het is namelijk een kruising tussen een managementboek en een roman, een heus romanagementboek. 

Dit boek neemt je mee in het leven van Oscar van Diepen, de CEO van het (fictieve) bedrijf Amstel Media. Als manager van een uitgeverij wordt hij geconfronteerd met uitdagingen die voor veel managers herkenbaar zullen zijn. Aan de hand van zijn uitdagingen, leer je meer over transformationeel leiderschap. Marco Frijhoff is mede-eigenaar van FYNCH en coach met als expertise leiderschap, team- en organisatie- ontwikkeling. Samen met auteur Iwan Oving schreef hij het boek Kern is King

IMG_7107

Reviews

informatie

Boek

Hardcover - Nederlands

Catagorie

Persoonlijke ontwikkeling - Management - Groei - Succes

Verschijningsdatum

Maart 2018 - 1e druk

Aantal pagina's

112 pagina's met illustraties

Hey ja jij! Het zit al in je

Hoe word en blijf jij succesvol in de Survival of the Fittest?

De wereld draait door en veranderingen komen in hoog tempo op ons af. Hoe kun je in deze hectische tijd jezelf mentaal staande houden en tegelijkertijd je dromen verwezenlijken? Hoe weet je nu precies wat je wil, wat je passie is? En waarom kom je niet in beweging, terwijl je misschien al lange tijd weet dat je een andere koers zou moeten of willen varen?Hoe word en blijf jij succesvol in de Survival of the Fittest? Kortom: Hoe word en blijf jij succesvol in de Survival of the Fittest?

HEY….JA JIJ! HET ZIT AL IN JE biedt je een succesvol stappenplan. Gebaseerd op de diepe overtuiging dat iedereen kan leren, leidt het je langs drie concrete vragen.

* Wat is het wat jij wil?
* Wat houdt je tegen?
* Wat heb je nodig?

Middels anekdotes, praktijkvoorbeelden en oefeningen ontwikkel jij je eigen oplossingen om jouw doelen om te zetten in gewenste resultaten. Zo neem je de regie weer over je eigen leven.
Een inspirerend, praktisch en leerzaam handboek, voor ieder die op zoek is naar een blijvende verandering om sneller (persoonlijk) resultaat te boeken

boek-Edwin

Reviews

informatie

Boek

Hardcover - Nederlands

Catagorie

Persoonlijke ontwikkeling - Management - Groei - Succes

Verschijningsdatum

Juni 2014 - 2e druk

Aantal pagina's

180 pagina's met illustraties