Minicolleges master your mind

"Mensen zijn tot veel meer in staat dan ze zelf denken! De grootste sta-in-de-weg is: Je eigen mindset! "

Waarom

Je organisatie, afdeling of team inspireren, wakker schudden en aanzetten zodat ze in actie komen? Maak kennis met de organisatie en aanpak van FYNCH en boek een Master-your-mind-minicollege. Inspirerende korte colleges waarin we onze kennis en inzichten uit de psychologie en sociale wetenschap vertalen naar toepasbare en praktische handvaten. Laat je inspireren en motiveren in een energieke setting met prikkelende en kritische vragen, mindfucks, interactie en praktische tips zodat je je eigen gedrag en dat van anderen op een positieve manier kunt beïnvloeden.

Thema's

• MASTER YOUR: weerstand tegen veranderingen
• MASTER YOUR: creativiteit op de werkvloer
• MASTER YOUR: samenwerking
• MASTER YOUR: werkstress

Korte omschrijving

MASTER YOUR: weerstand tegen veranderingen
Doelgroep: leidinggevenden, HRM en professionals

Korte omschrijving: Veranderingen zijn van deze tijd. Maar mensen houden niet van veranderingen. We zijn gewoontedieren! Dat bevordert de kans op overleven. Alles wat afwijkt van waar we bekend mee zijn, roept weerstand op. Op de werkvloer vertaalt zich dat naar “hakken in het zand” of “het waait wel over” gedrag. Veranderingen tegenhouden is onmogelijk. Het enige alternatief is aanpassen. En dit begint bij het wegnemen van de grootste weerstand, want dat is een belemmerende mindset.

Doel: Deelnemers leren hoe ze vanuit de weerstand weer in actie kunnen komen.

 

MASTER YOUR: creativiteit op de werkvloer
Doelgroep: leidinggevenden, HRM en professionals

Korte omschrijving: De complexiteit onze wereld wordt steeds groter. Dat maakt (ook) het aanpakken van problemen ingewikkeld. Bestaande oplossingen voldoen vaak niet meer. Lange tijd grepen we naar onze oude strategie. Meer doen van hetzelfde en harder werken, want dat schijnt te lonen! En steeds vaker merken we dat we achter de feiten aan lopen. De oplossing begint bij het opnieuw op gang brengen van creativiteit. Anders denken over hetzelfde creëert nieuwe mogelijkheden en ander gedrag.

Doel: Deelnemers leren hoe ze hun creativiteit weer aanzetten.

MASTER YOUR: samenwerking
Doelgroep: leidinggevenden, HRM en professionals

Korte omschrijving: Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. De uitdagingen die voor ons liggen, worden alsmaar groter. En vaak zijn ze niet meer in je eentje op te lossen. Mensen zijn onze grootste hulpbron. Het begint bij het uitzetten van onze vooroordelen over de ander en het even opzij zetten van onze eigen waarheid. Voeg daar nog een gezamenlijk doel en een paar werkafspraken aan toe. En voilà, zakelijke samenwerking gaat een stuk eenvoudiger.

Doel: Deelnemers en teams leren hoe ze eenvoudiger met elkaar kunnen samenwerken.

 MASTER YOUR: werkstress
Doelgroep: leidinggevenden, HRM en professionals

Korte omschrijving: Stress is één van de grootste bedreigingen voor de gezondheid van mensen. Stress zorgt ervoor dat onze mentale, emotionele en fysieke gezondheid behoorlijk onder druk komt te staan. Mensen met stress werken minder samen, zijn minder creatief en productief en verzuimen veel vaker. Stress is een gevolg en kunnen we voor zijn, als je in staat bent je eigen mindset nog beter te regisseren.

Doel: Deelnemers leren hoe ze hun werkstress kunnen verlagen.

Duur sessies

Variërend van 45 minuten (inspireren en aanzetten) – 90 minuten (inspireren, aanzetten + korte oefeningen)

Tariefstelling

Variërend vanaf €1.250,- /€2.250,- (incl. telefonisch intakegesprek vooraf en voorbereiding)

FYNCH Master Your Mind minicolleges

Wil jij ook een minicollege binnen jouw organisatie inzetten? Neem gerust contact met ons op!