Leidinggevenden & HR

Voor directie, MT’s en (HR)managers die weten dat medewerkers tot meer in staat zijn dan ze zelf denken en geloven dat zij de sleutel tot succes zijn.

How to keep on going

Van leidinggevenden en HR in het bijzonder, wordt verwacht dat ze de professionals in hun organisatie in ontwikkeling brengen en houden om de organisatie succesvoller te maken. In een tijd waarin veranderingen continu zijn, hebben ze een belangrijke rol als het gaat om thema’s als talentmanagement, life time employability, verzuim en duurzame inzetbaarheid. Hoe zorg je ervoor dat de professionals op de werkvloer bij én blij blijven, terwijl tegelijkertijd van je verwacht wordt de organisatie te ondersteunen bij de business strategie en ambities? 

ONTWIKKELTRAJECT VOOR MEDEWERKERS

Professionals zijn de belangrijkste bouwstenen van een moderne en lerende organisatie die zich voortdurend weet aan te passen om succesvol te blijven. Maar de ene professional is de andere niet. Ze hebben allemaal hun eigen mindset en manier van werken. Ze zitten in verschillende levensfasen en hebben hun eigen kijk op ambitie, succes en toekomstdromen. Wat ze wél met elkaar delen, is de noodzaak om zich persoonlijk te ontwikkelen om binnen hun functie of binnen de organisatie duurzaam inzetbaar te blijven en bij te dragen aan succes, groei en innovatie. 

FYNCH helpt professionals de mentale stap te zetten die nodig is om zich verder te ontwikkelen en beter aan te passen aan veranderende omstandigheden en een JOY-gedreven professional te worden. Met een 3-daagse training krijgen ze inzicht in hun eigen mindset en hoe ze hun gedrag positief kunnen beïnvloeden. FYNCH maakt ze bewust van hun eigen potentie en leert ze hoe ze op een gezonde manier mentaal en fysiek staande blijven in een veeleisende wereld die continu verandert.

Heb je de smaak te pakken en wil je daarna nog een stap verder? Wil jij binnen jouw organisatie het voortouw nemen bij veranderingen en anderen activeren? Met de vervolgopleiding GAMECHANGER leer je hoe je effectief invloed uitoefent en (groeps)gedrag positief beïnvloedt. Met praktische tools en de attitude van een (informele) leider kun je jouw omgeving écht in beweging krijgen. Change the game!

PROFESSIONAL

Meer weten over de trainingen voor professionals?

TRANSFORMATIONEEL LEIDERSCHAP

Sterk leiderschap tonen vraagt (vandaag de dag) meer dan alleen een goed ontwikkeld analytisch vermogen en sociale vaardigheden. Intuïtie en zelfkennis zijn minstens zo belangrijk. Heb jij de juiste leiderschapsattitude? Die zoektocht vraagt om een persoonlijk maatwerktraject, waarbij je inzicht ontwikkelt in hoe je je verstand en gevoel met elkaar kunt verenigen voor het versterken van je leiderschapskwaliteiten.

Een transformationele leider (formeel of informeel) is een pleziergedreven professional die handelt vanuit authenticiteit en in staat is in een continu veranderende wereld een omgeving te scheppen waarin anderen kunnen excelleren. 

Transfomationeel leiderschap

Meer weten over de training voor transformationeel leiderschap?