FYNCH ACADEMY

Online ontwikkelplatform voor persoonlijke effectiviteit

FYNCH maakt dynamische en doelgerichte ontwikkelprogramma’s voor professionals, leidinggevenden en organisaties. Wij bieden ‘live’ programma’s in groepsverband op locatie. Steeds meer mensen en bedrijven hebben daarnaast ook behoefte om trainingen te volgen en leerinzichten op te doen.

Via FYNCH academy kunnen professionals en organisaties zelf aan de slag! Het is ons online ontwikkelplatform voor persoonlijke effectiviteit. Een kennisbank vol inspiratie, whitepapers, praktische opdrachten en oefeningen, podcasts en video’s. Alle belangrijke elementen en onderwerpen uit onze programma’s komen aan bod. In behapbare en beknopte vorm, zodat je er zelf lekker mee aan de slag kan. Op FYNCH academy gaan we te werk zoals we altijd doen: praktisch, actief en doelgericht.

Aan de slag

Om aan de slag te kunnen op FYNCH academy maak je eerst een account aan. Je kunt kiezen voor een algemeen membership (gratis) of een specifieke toolbox. 
FYNCH academy

Maak je persoonlijke account aan!

Producten FYNCH academy

Membership

Membership

Een membership op FYNCH academy is gratis. Door een account aan te maken, krijg je toegang tot de basisopzet van ons online platform. Daarmee kun je alvast lekker aan de slag. Laat je informeren, inspireren, motiveren en uitdagen met kennisvideo’s, whitepapers en praktische oefeningen. Ons platform wordt in de loop van de tijd verder uitgebreid en aangevuld. Met een membership blijf je op de hoogte en heb je altijd en overal toegang tot je persoonlijke online kennisbank.

Mind over Matter

Vergroot jouw impact als businesspartner

Wil de organisatie ‘VOORUIT’, dan dien je vanuit jouw rol als HR-specialist te zorgen dat werknemers zich goed voelen, zich blijven ontwikkelen en bijdragen aan de groei van het bedrijf. Een lastig taak!
Hoe maak je als HR-specialist het verschil en zorg je dat;

  • Organisatiedoelstellingen en -ambities aansluiten op de individuele motivatie van de medewerkers?
  • Professionals, ieder met hun eigen struggles, werkmentaliteit en denkkaders mentaal fit blijven en toegevoegde waarde blijven leveren?
  • Mensen, ondanks hun onderlinge verschillen en hun persoonlijke mentale en emotionele barrières, toch succesvol blijven samenwerken? 

Vergroot jouw impact middels het 5 stappen ontwikkelplan Mind over Matter. Een kort en intensief online-programma inclusief persoonlijk coachgesprek.

[meer informatie]