Marco Frijhoff

Transformationeel leiderschapsexpert

Onze specialist in het ontwikkelen van organisaties, teams en professionals; change management en gedragsontwikkeling. Coach voor transformationele leiders.

Marco is een resultaatgerichte en empathische coach die veel belang hecht aan de kracht van samenwerken. Hij geeft trainingen, begeleidt maatwerktrajecten en is ontwerper van Bestemming Leiderschap en Denkstrategie van de En-En-leider. Zijn aanpak is praktisch gericht op het doorbreken van beperkende overtuigingen met focus op je enorme potentieel. Blijvend ontwikkelen en de regie nemen over je eigen toekomst staan centraal. In zijn werk maakt hij dankbaar gebruik van zijn eigen ervaringen als leidinggevende en de 20 jaar als coach/trainer.

In samenwerking met auteur Iwan Oving schreef hij het romanagementboek KERN IS KING, een verhaal over transformationeel leiderschap in de praktijk.

“Deze tijd vraagt om een andere aanpak van leiders, ondernemers en managers. Om succesvol te zijn, creëert de moderne leider een ondernemende omgeving waarin de professionals om hen heen hun intelligentie, creativiteit en vakmanschap omzetten in producten en diensten die goed zijn voor de winst, de mens én omgeving.”

Share this