DOOR WIE

De kracht van FYNCH

We leven in een individualistische en prestatiegerichte maatschappij die continu aan verandering onderhevig is. Dat vraagt om aanpassingsvermogen en lenigheid van geest, maar ook een sterk besef van wie je bent en waar je voor staat.

FYNCH helpt organisaties en professionals zich te ontwikkelen en hun volledige potentieel te benutten. Met JOY als fundamenteel uitgangspunt hebben we een aanpak ontwikkeld die werkt! Voor nu… èn de rest van je leven. Omdat de verandering van binnenuit komt en uitgaat van je eigen kracht en lerend vermogen. Zodat je in staat bent stappen te zetten, die je eerder niet voor mogelijk hield.

Samen gaan we op zoek naar het kleine verschil met groots resultaat. Want een inch bijsturen op je huidige koers kan al leiden tot grote veranderingen in de bestemming.

Marco en Edwin, de oprichters van FYNCH, besloten bijna 20 jaar geleden dat het anders moest. Tegen de gangbare stroom in ontwikkelen ze een pleziergerichte methode met de focus op het vergroten van het menselijk kapitaal van een organisatie en het persoonlijk welzijn van de professional. Ze zijn ervan overtuigd dat alleen dàn succes, werkplezier en loyaliteit gewaarborgd blijven in onze veeleisende en steeds sneller veranderende maatschappij.

Hun expertise in organisatieontwikkeling en leiderschap verdiepen ze met specialisaties op het gebied van o.a. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Design Human Engineering, Persuasion Engineering, systemisch werken, MBTI (Myers-Briggs Type Indicator) en Neuro-Hypnotic Repatterning.

Sindsdien is FYNCH uitgegroeid tot een kenmerkende en onderscheidende expert in het ontwikkelen van organisaties en professionals.

Experts

FYNCH bestaat uit een team van experts met elk hun eigen specialisaties.