- Coaching

"You get the best effort from others not by lighting a fire beneath them, but by building a fire within them."

Waarom

Een ontwikkeltraject is een intens proces dat is bedoeld om dingen in beweging te krijgen en verandering te bewerkstelligen. Kortom, dat heeft wel iets om het lijf en is niet zomaar klaar. Juist daarom is het goed om tijdens én na de opleiding of na het volgen van een masterclass voor individuele coaching te kiezen.

FYNCH zoekt in samenspraak de coach die het beste past bij de specifiek individuele vraagstukken. Tijdens de één-op-één sessie staat de persoonlijke ontwikkeling centraal.

Individuele coaching is een duurzame manier om aan het geleerde in de praktijk nog meer kracht en overtuiging mee te geven. Deelnemers die bereid zijn werkelijk uit hun comfortzone te komen en daarvoor open staan, krijgen coaching ‘on the job’, waarbij dagelijkse praktijk directe inspiratie vormt.​

Winst

Persoonlijke coaching leidt tot versnelling in de persoonlijke ontwikkeling.

Werkwijze

Voor coaching als onderdeel van ontwikkeltrajecten binnen organisaties is het gebruikelijk om voor iedere deelnemer 2 coachingsessies van 2 uur beschikbaar te maken. Een coachingsessie wordt geïnitieerd door de deelnemer zelf.

Wil je weten of een coachingstaject bij FYNCH iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op!