Separator
 

Masterclass Power of Presence

Waarom

Impact creëren, je omgeving in beweging krijgen, het voortouw nemen in de stap van visie naar concrete resultaten, het zijn kwaliteiten die kracht uitstralen en leiderschap tonen. Hoe zorg je ervoor dat jouw aanwezigheid het beoogde effect heeft? De sleutel ligt in de wijze waarop je je presenteert. Zowel fysiek als inhoudelijk. Wat betreft je fysieke overtuiging zijn er in de basis 5 kritische succesfactoren die invloed hebben op de impact van je boodschap: fysiologie (houding en spierspanning), stemgebruik, handgebaren, ademhaling en kledingkeuze. Dat is de buitenkant. Minstens zo belangrijk is de wijze waarop je je innerlijke drijfveren weet te uiten. Hoe je je visie, passies en talenten, waarden en normen voor het voetlicht weet te brengen. Of wie je bent overeenkomt met hoe je overkomt en wat je wil uitdragen. Alleen zo ontstaat congruentie en overtuigingskracht.

Voor wie

Professionals en leidinggevenden die impact willen maken met een authentiek verhaal en meer zeggingskracht willen hebben in hun dagelijkse contact met collega’s, klanten en partners. Het heeft de voorkeur als je eerst de opleiding FYNCH PRO succesvol hebt doorlopen.

Winst

Duurzame impact bewerkstelligen met een congruente boodschap en een indrukwekkende ‘presence’. Zo kun je mensen inspireren. Een echte leider ben je tenslotte pas als je mensen weet te bereiken en te motiveren. Als ze ongeacht de hiërarchische verhoudingen bereid zijn je te volgen en te vertrouwen. De Masterclass Power of Presence leert je jouw verhaal op een impactvolle wijze naar buiten te brengen.

Programmaduur

Voor dit driedaagsprogamma kun je je helaas niet meer inschrijven. In september start de volgende Masterclass Power of Presence.
Maandag 04 juni
09:00 - 17:00
Dinsdag 05 juni
09:00 - 17:00
Woensdag 06 juni
09:00 - 17:00
Voor meer informatie en inschrijving:

Voorbancken 12d
3645 GV Vinkeveen
0297 - 593992
hallo@fynch.nl

of via het aanmeldformulier

Button
';