Separator

Esther Teeuw

BEFORE YOU'VE PRACTICED, THE THEORY IS USELESS. AFTER YOU’VE PRACTICED, THE THEORY IS OBVIOUS

 

WHY

Werken levert energie op. Met meer energie ‘s avonds thuiskomen dan waar je ‘s ochtends mee vertrok. Zo zou het altijd moeten het zijn.

HOW

Bewust omgaan met je energiehuishouding, fysiek en mentaal, is van groot belang voor plezier in werken. Doe de dingen waar je goed in bent, dat is goed voor jou. En voor je bijdrage aan je omgeving. Je kunt altijd actie ondernemen om te zorgen dat je met meer energie in je werk staat. Meer energie ontvangen en ook teruggeven aan je omgeving. Deze acties scherp krijgen is waar het om gaat. Wat moet ik doen om het beter te maken? Iedere dag.

WHAT

Door heel goed te luisteren en mensen verfrissende, kritische vragen te stellen, zet je mensen aan het denken over hun eigen energie. Dat kan als trainer en als coach, maar ook als leverancier en sparringpartner. Kritische denktank leidt tot de goede richting en betere prestaties. En actie. Veel, bevlogen, waardevolle acties.


Esther geeft trainingen en verzorgt coaching voor leidinggevenden en executives. Zij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van Fysiek Leiderschap. Esther is een ervaren yogadocente en weet dit op een impactvolle wijze te integreren in haar trainingen. Zij weet als geen ander hoe je flexibiliteit van lichaam en geest kunt inzetten om nog meer persoonlijk en zakelijk resultaat te boeken.


Esther is van origine organisatiepsychologe en heeft jarenlange leidinggevende ervaring op het gebied van strategisch HRM en Sales.

Mocht je vragen hebben aan Esther, neem dan direct contact met ons op. Wij adviseren je graag.


Share this
| naar overzichtspagina |