Separator

Marco Frijhoff

INTRINSIEKE KRACHT, GRENZEN VERRUIMEN, VERBINDEN

Levensmotto; "Samen er iets moois van maken"


Als we zien en ervaren dat er vele mogelijkheden zijn om de dingen te creëren die we willen verandert frustratie in verantwoordelijkheid nemen, inspiratie, plezier (joy), leren en dankbaarheid.

De verbindende kracht van samenwerken vermenigvuldigt onze mogelijkheden.

WHY

Samen met anderen ontdek ik de mogelijkheden in het leven. En deel ik deze met mensen die ook op zoek zijn naar (nieuwe) mogelijkheden.

HOW

Vanuit een duidelijke doelstelling in verbinding met de intrinsieke kracht van mensen en organisaties samen op zoek naar hoe het (nog) beter kan.

WHAT

Inspireren en coachen van organisaties, teams, leiders en professionals om het beste uit zichzelf te halen en dit om te zetten in duurzame resultaten. Praktisch en altijd gericht op het vergroten van het zelflerend vermogen, zodat mensen het zelf kunnen en het stuur van hun toekomst in handen nemen/houden.

Marco geeft trainingen, begeleidt maatwerktrajecten en is ontwerper van Bestemming Leiderschap. In de afgelopen 15 jaar heeft Marco zich verdiept en zijn kennis en methoden verrijkt op het gebied van leiderschap. Hij weet als geen ander hoe het beste uit jezelf en uit je organisatie te halen als het om organisatieontwikkeling en leiderschap gaat.

Mocht je vragen hebben aan Marco, neem dan direct contact met ons op. Wij adviseren je graag.


Share this
| naar overzichtspagina |