Separator

Edwin Hansma

“EDUCATION IS NOT THE LEARNING OF FACTS. BUT TRAINING THE MIND TO THINK!"

A. Einstein


De wereld draait door en veranderingen komen in hoog tempo op ons af. Wet- en regelgeving, klantbehoeften en technische mogelijkheden ontwikkelen zich zeer snel. Maar hoe blijf je als professional en als professionele organisatie succesvol in deze dynamische tijden?

WHY

Ik geloof dat mensen tot veel meer in staat zijn dan ze zelf voor mogelijk houden. Ons aanpassingsvermogen is enorm wanneer we in staat zijn ons lerend vermogen aan te zetten en de capaciteit van ons brein weten te benutten.

HOW

Ik help je om jouw passies en talenten te ontdekken en je eigen koers te in het leven te bepalen. Ik leer je hoe jij je grenzen kunt verleggen zodat je meer flow, vrijheid en geluk gaat ervaren.

WHAT

Ik deel deze kennis en kunde middels individuele coaching, workshops, masterclasses en trainingen. Daarnaast schrijf ik blogs en is onlangs mijn boek “HEY JA JIJ! Het zit al in je” uitgekomen.

Edwin geeft workshops, masterclasses en trainingen en is de auteur van het boek
HEY…JA JIJ! HET ZIT AL IN JE
. In de afgelopen 15 jaar heeft Edwin zich verdiept en zijn kennis en methoden verrijkt op het gebied van mogelijkheden van het ons brein in relatie met gevoel. Van psychotherapie, NLP, Human Enginering tot talloze ervaringen in praktijk. Hij weet als geen ander hoe je mensen sneller in beweging krijgt om hun doelen te bereiken.

Mocht je vragen hebben aan Edwin, neem dan direct contact met ons op. Wij adviseren je graag.


Share this
| naar overzichtspagina |